ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/02 : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ «ΜΟΙΡΑΙΕΣ» ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο «σφραγίζει» μια νέα φιλία που θα πάει «μέχρι τέλους», ίσως όμως να σημάνει και μια δική σου πράξη αυτοθυσίας για ένα πρόσωπο για το οποίο τρέφεις βαθιά συναισθήματα. Αν βέβαια παρ’ ελπίδα τελειώσει μια κατάσταση αντί να αρχίσει, να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι οριστικό και δεν ωφελεί σε τίποτα το να «κολλήσεις» σε αυτήν. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια καταλυτική εξέλιξη στην ζωή ή/και την καριέρα σου, μετά από την οποία τίποτε δεν θα είναι ίδιο, είτε πρόκειται για μια «βρώμικη» ραδιουργία, είτε για κάτι «μοιραίο».

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια αισθητική παρέμβαση με το «πριν» και το μετά» να είναι η μέρα με την νύχτα! Επιπλέον, όσον αφορά στην καριέρα ή/και ένα σημαντικό εγχείρημά σου, μην παραβλέπεις το γεγονός ότι σε αυτόν τον κόσμο κουμάντο κάνουν τα συμφέροντα, ενίοτε και τα… σκοτεινά, με το σεξ να είναι το πρώτο που ζητάνε! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει κακές ειδήσεις αλλά και κακά συναπαντήματα, ιδιαίτερα αν «πας γυρεύοντας» στο άγνωστο. Επιπλέον, «παίζει» το ενδεχόμενο να πέσεις θύμα μιας κατασκοπευτικής δράσης σε βάρος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί την γνωριμία σου με ένα «μυστηριώδες» πρόσωπο αλλά κι ένα «σεργιάνι» σε «σκοτεινές» γωνιές του διαδικτύου, ελλείψει… άλλων, αφού αν είχες το ελεύθερο στις μετακινήσεις σίγουρα θα έπεφτες πάνω σε ανάλογες καταστάσεις. Ίσως πάλι να σου γίνει μια «χυδαία» πρόταση, από ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου. Επιπλέον μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν γνωστό ή συγγενή σου. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενδέχεται να λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα ενός πάθους σου και τα χάσεις όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί κάτι το αναπότρεπτο στον οικονομικό τομέα και το καλό σενάριο θέλει να γίνεσαι αποδέκτης μιας αποζημίωσης ή κληρονομιάς. Υπάρχει όμως και το… κακό, που σε παραπέμπει σε απώλειες, εξ αιτίας ενός πάθους που σε έχει κυριεύσει. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει τετελεσμένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να βγεις από μια κατάσταση με πόνο ψυχής. Υπάρχει ωστόσο και η άλλη εκδοχή, να καταλάβεις δηλαδή το πόσο σημαντικός είναι ένας άνθρωπος για σένα, επειδή θα περάσεις μια μεγάλη… λαχτάρα!

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε οδηγεί σε «μοιραίες» καταστάσεις που έχουν μεν να κάνουν με άλλους/ες αλλά αφορούν και σε σένα. Ουσιαστικά οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου περνούν σε μια νέα φάση, είτε επειδή τελειώνει κάτι με… πόνο, είτε μέσα από μια νέα κατάσταση, που θα αποδειχθεί εξαιρετικά ανθεκτική στον χρόνο. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αναδεικνύει πάθη ή/και αντιζηλίες στην δουλειά σου, ενώ στο «μέτωπο» της υγείας σου, που σήμερα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καλείσαι να αποτοξινωθείς αλλά και να καθαρίσεις κάθε εστία βρωμιάς γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε οδηγεί σε «μοιραίες» καταστάσεις που έχουν μεν να κάνουν με άλλους/ες αλλά αφορούν και σε σένα. Ουσιαστικά οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου περνούν σε μια νέα φάση, είτε επειδή τελειώνει κάτι με… πόνο, είτε μέσα από μια νέα κατάσταση, που θα αποδειχθεί εξαιρετικά ανθεκτική στον χρόνο. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αναδεικνύει πάθη ή/και αντιζηλίες στην δουλειά σου, ενώ στο «μέτωπο» της υγείας σου, που σήμερα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καλείσαι να αποτοξινωθείς αλλά και να καθαρίσεις κάθε εστία βρωμιάς γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί κομβικές εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι ότι καλό ή κακό κι αν συμβεί να ξέρεις ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω». Επιπλέον, μπορεί να «μυηθείς» στα «πονηρά» της νύχτας, πρόσεξε ωστόσο μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος σου και τα χάσεις όλα, του… εαυτού σου συμπεριλαμβανομένου! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε φέρνει προ τετελεσμένων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενός «ξεκαθαρίσματος» σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα. Αν όμως κάτι τελειώνει, κάτι άλλο ξεκινά και σε αυτό να ποντάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί καθοριστικές εξελίξεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, με την θέση σου να βγαίνει ενισχυμένη. Ακόμη όμως κι αν συμβεί κάτι το δυσάρεστο, εσύ να δεις το «ποτήρι» μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο, αφού είναι η… δουλειά σου να ξεκινάς από το μηδέν κτίζοντας «παλάτια» πάνω στις στάχτες! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συντηρεί -και δικαίως- την καχυποψία ή/και το ερευνητικό σου δαιμόνιο, αφού σίγουρα συμβαίνουν πράγματα που δεν είναι διόλου αθώα. Ίσως όμως να λάβεις και μια δυσάρεστη είδηση για έναν συγγενή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί ένα δυσάρεστο βίωμα ή μια κακή είδηση, ίσως όμως και να περάσεις την μέρα σου ασχολούμενος/η με διαβάσματα ή θεάματα που έχουν είτε ερωτικό, είτε «αστυνομικό» περιεχόμενο. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και για να μην βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση, προσπάθησε να μην τα παίξεις «όλα για όλα», αφού η υπόθεση μπορεί να είναι «στημένη» και να υποστείς μεγάλη ζημιά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι τυχερός/η μπορεί να ωφεληθείς από καταστροφές άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί την απόκτηση πραγμάτων που κατά έναν… περίεργο τρόπο θα συνδεθούν με πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής σου, ενδέχεται ωστόσο και να «τα δώσεις όλα» για να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια μηδενιστική φάση, που βέβαια είναι προοίμιο της αναγέννησής σου κι έτσι να το δεις. Ρίξε λοιπόν «μαύρη πέτρα» πίσω σου, τελειώνοντας οριστικά με τις παλιές καταστάσεις και τις παθογένειες που τις συνοδεύουν, αφού αν μείνουν υπόλοιπα θα σε «κυνηγάνε»… όπου κι αν βρεθείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει επιρρεπή σε πάθη, που σίγουρα θα έχουν τις υπέροχες αλλά και τις βασανιστικές πλευρές τους, ίσως όμως να σηματοδοτήσει κι ένα γεγονός καθοριστικής σημασίας για σένα, που θα σε κάνει… άλλον άνθρωπο! Παράλληλα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οφείλεις να επικεντρωθείς στην διατροφή και την υγεία σου, «κόβοντας μαχαίρι» κάποιες συνήθειες που την επιβαρύνουν ή/και προβαίνοντας σε έναν καθαρισμό σώματος και ψυχής. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται πώς θα κριθούν πολλά από μια ερωτική ίντριγκα ή αντιζηλία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια κατάσταση στην υγεία σου που σίγουρα δεν μπορείς να αδιαφορήσεις για αυτήν, είτε πρόκειται για μια μόλυνση, είτε για την σωματοποίηση πιέσεων που δέχθηκες ή επέβαλες στον εαυτό σου παλαιότερα και ζητούν την κάθαρσή τους. Επιπλέον, μια αντιζηλία που «παίζεται» στα παρασκήνια, μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά, ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις κάνει τίποτε το μεμπτό, οπότε έχε τον νου σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σου αποδείξει εμπράκτως –ίσως και επώδυνα- ποιος/α αξίζει να συγκαταλέγεται στις φιλίες σου και ποιος/α όχι.