ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/02 :Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΕ ΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ!

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού μπορεί να πέσουν… όλοι και όλα επάνω σου! Σε κάθε περίπτωση, πολλά θα κριθούν από τα καλά ή όχι αντανακλαστικά σου. Επιπλέον να θυμάσαι πως μπορεί μεν να πετύχεις κάτι δύσκολο, το θέμα σου ωστόσο είναι η διάρκεια. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σου αφήνει ικανό χρόνο και χώρο για την «ανάπαυση του πολεμιστή», είτε απλά κοιμηθείς, είτε απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας. Ίσως πάλι να «σου γυρίσει» ένα καλό που έκανες κάποτε.

TAΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εργαστείς εντατικά για να ξεμπερδεύεις με κάποια πράγματα, επιπλέον όμως ενδέχεται να αντιμετωπίσεις άμεσα ένα έντονο αλλά περαστικό θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου, τείνεις να εμψυχώσεις άτομα που περνάνε δύσκολα, πριν το πράξεις όμως τσέκαρε το κατά πόσον σου λένε αλήθεια ή απλά εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Ανάλογες «πονηριές» μπορεί να σου τύχουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά εσύ κάνε ότι τις «έχαψες» και περίμενε να δεις την… συνέχεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί σε μια νέα γνωριμία που σε πρώτη φάση θα σε συναρπάσει, από την άλλη πλευρά όμως σηματοδοτεί ανταγωνισμούς στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τελικά δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την συμπεριφορά ατόμων που… υποτίθεται πως δρουν για το κοινό καλό αλλά μάλλον δουλεύουν για την πάρτη τους! Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να δείξεις αυτό που θες να δουν οι άλλοι σε σένα και με τα… ψέματα, σου δίνει στο χέρι τα «κλειδιά» μιας προσωπικής αναγνώρισης. Επιπλέον, ευνοεί καλλιτεχνικές δράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και σίγουρα μπορείς να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, αρκεί να βάλεις στοπ σε όσους/ες έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και θέλουν σώνει και καλά να γίνει το δικό τους. Καλό είναι επίσης να μην «μπεις στο μάτι» κάποιου ισχυρού ατόμου. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να «υπερβείς» όλα τα στραβά και να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε σε «ανεβάζει» ψυχολογικά, από τα όνειρά σου για μια καλύτερη ζωή, μέχρι την επαφή σου με το «Θείο».

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Κριό δύσκολα θα μείνεις κλεισμένος/η σε τέσσερις τοίχους κι αν μείνεις θα μοιάζεις με θηρίο στο κλουβί. Ίσως βέβαια να «ξεσπάσεις» με ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων, σε κάθε περίπτωση ωστόσο υπάρχουν και οι γνώσεις που περιμένουν για να τις κάνεις κτήμα σου, είτε διαβάζοντας, είτε σερφάροντας στο διαδίκτυο. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας, έστω και με το… τίποτα, σημασία έχει όμως το ότι εσύ νοιώθεις καλά. Επιπλέον, είτε σου χαρίσουν, είτε προσφέρεις εσύ κάτι, αυτό το μοίρασμα είναι «όλα τα λεφτά»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε βάζει να ασχολείσαι με οικονομικά ζητήματα και το πώς θα καλύψεις το πλάνο σου ή/και κάποιες έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν. Όσο πάντως όλα τελούν υπό διεκδίκηση… ελπίζεις! Από την άλλη πλευρά προσπάθησε να περιορίσεις μια ενδεχόμενη καταναλωτική «μανία» είτε δική σου, είτε των άλλων με τα… λεφτά σου βεβαίως, βεβαίως! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας απέναντί σου, σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα και καταστάσεις που σίγουρα έχουν κάτι το απατηλό, μπορείς ωστόσο να κάνεις για λίγο τα στραβά μάτια, σε υποθέσεις όπου δεν διακυβεύεται κάτι σημαντικό.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε ωθεί να δράσεις για να αντιμετωπίσεις τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να βρεις τόσους πρόσκαιρους συμμάχους, όσους και… αντιφρονούντες που προβάλλουν αντιρρήσεις και εμπόδια. Σε κάθε περίπτωση όλα τελούν υπό διεκδίκηση και καλό είναι να μην εφησυχάζεις. Παράλληλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου, μια εργασιακή υποχρέωσή σου θα ακυρωθεί, δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο για… ύπνο αλλά και για να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας. Ίσως πάλι να σε πιάσουν και τα… πονόψυχά σου και να κάνεις μια αγαθοεργία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό είναι πολλά εκείνα που πρέπει να κάνεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή τρίτων στις δουλειές σου τουλάχιστον θα τις καθυστερήσει, αν δεν γίνει αιτία κι αφορμή για έντονους διαξιφισμούς. Επιπλέον όμως φρόντισε να κάνεις σωστή κατανομή χρόνου και δυνάμεων για να μην «κλατάρεις» και φανείς τελικά αναξιόπιστος απέναντι στον… ίδιο σου τον εαυτό! Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου, σε φέρνει πιο κοντά σε «μεθυστικές» εμπειρίες, είτε πρόκειται για αμιγώς ερωτικές, είτε είναι προϊόν της δημιουργικής φαντασίας σου,

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει πολύ πιο ενεργό/η και δημιουργικό/η, ανεξάρτητα με το αν την ίδια στιγμή θα ταλαιπωρηθείς με τα «καπρίτσια» ή τους.. μπελάδες των αγαπημένων σου! Ίσως μάλιστα να μην αποφύγεις ένα ξέσπασμα-καβγαδάκι, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι κάποιος/α είναι ανειλικρινής απέναντί σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου δίνει την ευκαιρία να «κρυφτείς» και να χαλαρώσεις σε ένα ειδυλλιακό καταφύγιο ή σε ένα «ιερό» μέρος, μένοντας εκτός «πεδίου βολής»! Ίσως πάλι να «ξεχαστείς» απολαμβάνοντας το χειμερινό-χιονισμένο τοπίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει πιο διεκδικητικό/η σε περιουσιακά και οικογενειακά ζητήματα, αφού κανείς δεν θα «χαριστεί» ούτε σε σένα, πρόσεξε όμως μήπως οι κινήσεις σου είναι σπασμωδικές ή αυθαίρετες, δημιουργώντας τελικά μεγαλύτερο πρόβλημα. Ίσως πάλι να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε «φορτώνει» με αισιόδοξες σκέψεις ή υποσχέσεις, που ακόμη κι αν ξέρεις πώς δεν θα πραγματοποιηθούν, δεν παύουν να βελτιώνουν την ψυχολογία σου. Επιπλέον, ένα νοερό ταξίδι θα γαληνέψει την ψυχή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να μάθεις πράγματα μέσα σε λίγο χρόνο, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου όμως δεν θέλει και πολύ για να «αρπαχτείς» με άτομα που διαφωνούν ή αυθαιρετούν σε βάρος σου. Ίσως πάλι ένας γείτονας ή συγγενής σου να παρέμβει με θράσος στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 2ο ηλιακό οίκο σου να… βαπτίζει το κρέας ψάρι. διαμορφώνεται μια κατάσταση ευδαιμονίας, που όσο «πλαστή» κι αν είναι, δεν παύει να τροφοδοτεί την αισιοδοξία σου και την πίστη σου πως όλα θα πάνε καλά κι αν το πιστέψεις πραγματικά… μπορεί και να πάνε!

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στον Κριό καλείσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα κι αν χρειαστεί να «πατήσεις πόδι»! Ενδέχεται βέβαια να ξοδέψεις μονομιάς τα λεφτά σου αλλά και να κάνεις μια σχετικά ριψοκίνδυνη επένδυση, που θα σου «βγει». Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου, σε βοηθά να… δηλώσεις ότι θες, έχοντας την βεβαιότητα ότι οι όποιες αδυναμίες και τα «τρωτά» σου δεν θα γίνουν διόλου αντιληπτά. Επιπλέον μπορείς να ξεφύγεις από την «πεζή» πραγματικότητα, είτε μέσα από καλλιτεχνικές ή/και μεταφυσικές αναζητήσεις, είτε… πίνοντας ένα ποτηράκι παραπάνω!