ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/02 :Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΣΟΥ!

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο τολμηρό/η αλλά και … εκνευριστικό για τους άλλους, αφού πάνω στην φούρια σου είναι δύσκολο να «δεις» τις δικές τους ανάγκες ή επιθυμίες και σίγουρα θα κατηγορηθείς για αθεράπευτο εγωισμό. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να κερδίσεις την αναγνώρισή τους μετά από ένα επίτευγμά σου ή μια πρωτοβουλία που θα πάρεις. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως για να διασκεδάσεις και να… ξοδέψεις μαζί τους, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι «σκηνές», λόγω αντιζηλίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει αποκαλύψεις μυστικών, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Επιπλέον όμως μπορεί να σου φέρει και κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου, γι αυτό ξεκουράσου και μην «ζορίζεις» τα πράγματα. Όσο για τις δουλειές σου ισχύει το «όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια»! Παράλληλα βέβαια με το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη να αναπαράγει κάθε είδους πάθη και αντιζηλίες, κινδυνεύεις να «ξεφύγεις», είτε στα προσωπικά σου, είτε σε μια άλλη υπόθεση που ελλείψει ερωτικής στόχευσης, θα γίνει πεδίο εκτόνωσης της… ξεστρατισμένης libido σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί σε μια νέα φιλία και ανεξάρτητα με το πόσο θα… κρατήσει μπορεί να γίνει το δεξί σου χέρι σε μια προσπάθεια. Επιπλέον όσον αφορά στην συμμετοχή σου σε παρέες ή/και ομάδες, το πιθανότερο είναι να σε αφήσουν μόνο/η σου «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα»! Παράλληλα βέβαια, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί μια «καυτή» γνωριμία ή μια συναρπαστική έξοδο, ενώ συνολικά στον τρόπο ζωής σου οι όποιες δεσμεύσεις έχεις υποχωρούν, εν ονόματι μιας «εφήμερης» απόλαυσης, ενώ πολλά μπορεί να παιχτούν και στο παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό καλείσαι να αξιοποιήσεις τα προσόντα σου, ώστε να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις που θα σου τύχουν. Κι επειδή είναι δύσκολο να βρεις συμπαραστάτες στο έργο σου –αντίθετα μόνον εμπόδια θα σου φέρουν οι άλλοι/ες- το πιο πρακτικό για σένα είναι να κινηθείς μόνος/η σου, αφού «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος»! Παράλληλα βέβαια, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να ξοδέψεις για αυτόν/η που αγαπάς, επιπλέον όμως αναδεικνύει προσωπικά πάθη, που μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, διανθισμένη με ποικίλες αναζητήσεις και δεδομένων των περιορισμών στις μετακινήσεις το πεδίο δράσης σου θα μετατοπιστεί σε διαδικτυακά… ταξίδια! Μπορεί ωστόσο να προκύψουν και εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, που δεν βλέπουν με καλό μάτι τις αντιλήψεις ή/και τις προθέσεις σου. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί επιθυμίες και ορμές που δεν… συμμαζεύονται κι αργά ή γρήγορα θα «υποκύψεις» σε ένα πάθος ικανό να «σπάσει» τις όποιες δικλείδες ασφαλείας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό να πολλαπλασιάζει τα έξοδά σου, η μια λύση είναι να βρεις… επειγόντως νέα έσοδα, ίσως όμως αρκεί να βάλεις φρένο σε επιθυμίες που προξενούν οικονομική «αιμορραγία» είτε δικές σου, είτε των άλλων. Επιπλέον, αξίζει να κινηθείς για μια ρύθμιση χρεών ή οφειλών, εκμεταλλευόμενος/η ένα «παράθυρο», που θα μείνει ανοικτό για… λίγο! Παράλληλα, με το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, οι εξελίξεις στα εργασιακά σου, δεν κρίνονται τόσο από το πόσο καλός/η είσαι στην δουλειά σου αλλά κυρίως από τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες που έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα και όσο πρόωρο είναι να χαρείς από μια εξέλιξη, άλλο τόσο είναι το να «τα βάψεις μαύρα». Σε κάθε περίπτωση πάντως πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους και όχι πάντα κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Παράλληλα το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη αναπαράγει πάθη στα προσωπικά σου, ίσως μάλιστα να σε βάλουν οι άλλοι στο «κόλπο», θες δεν θες, σου δίνει ωστόσο και το δικαίωμα απλά και μόνον να διασκεδάσεις και να «τα σπάσεις»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί σε ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά σου, αν όμως δουλεύεις μαζί με άλλους, σίγουρα θα χρειαστεί «να πατήσεις πόδι», αφού ο καθένας θα κάνει τα… δικά του! Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στην υγεία σου, που σήμερα είναι ασταθής. Παράλληλα το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε προσανατολίζει τόσο σε ζητήματα στέγης ή στα του οίκου σου, όσο και σε προσωπικά ζητήματα, σε κάθε περίπτωση όμως το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εντάσεις που θα δημιουργήσουν αναστάτωση. ίσως μάλιστα να ξεσπάσει και μια αντιζηλία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν φτάνει που οι σχέσεις σου μπαίνουν «στην πρίζα» και τα συναισθήματά σου θυμίζουν ασανσέρ, με την Σελήνη στον Κριό δεν είναι διόλου εύκολο να συγκρατήσεις τις επιθυμίες ή/και τις ορμές σου, κάτι που σε καθεστώς περιορισμών μπορεί να σε οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες «ακροβασίες» ή σε ένα «τυφλό» ξέσπασμα κατά δικαίων και αδίκων. Σίγουρα όμως είναι προτιμότερο να λειτουργήσεις πιο δημιουργικά αξιοποιώντας τις εμπνεύσεις σου κι αξίζει να προσπαθήσεις για αυτό. Μάλιστα, με το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να παθιαστείς με μια δουλειά ή ένα ενδιαφέρον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μια κινητικότητα στο σπίτι ή την οικογένεια σου, είτε πρόκειται για μια εσωτερική αναδιάταξη είτε για μια μετακόμιση και βέβαια δεν αποκλείεται να αποσυντονιστείς από τα πολλά «πήγαινε -έλα». Ίσως πάλι να προκύψουν εντάσεις με οικείους σου, που κάνουν του κεφαλιού τους. Παράλληλα το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί έξοδα, οφειλόμενα σε δυνατές επιθυμίες, που «πρέπει» να εκπληρωθούν άμεσα, σε βάρος φυσικά της τσέπης σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις και να… λαμβάνεις από ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται σφόδρα για σένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με δεδομένους τους υφιστάμενους περιορισμούς στις μετακινήσεις, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να βγάλεις τα… απωθημένα σου στο διαδίκτυο ή/και τα τηλέφωνα, εκφράζοντας με ιδιαίτερη θέρμη τις απόψεις και τις αντιρρήσεις σου, μπορείς ωστόσο να αφιερώσεις και δημιουργικό χρόνο στην επιμόρφωσή σου, πολύ περισσότερο που βρίσκεσαι κοντά σε μια ανακάλυψη. Ίσως πάλι να υπάρξουν εντάσεις με γείτονες ή συγγενείς. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί μια περίοδο, όπου το πάθος περισσεύει, είτε το διοχετεύσεις στα προσωπικά σου, είτε στις ενασχολήσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναζητήσεις νέες πηγές εισοδήματος και είτε με την αξία σου είτε με… πονηριά, θα πετύχεις τον στόχο σου, έχοντας πια ελεύθερο πεδίο για να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες, τόσο δικές σου, όσο και των αγαπημένων σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να αρχίσεις να ξοδεύεις… ασύστολα! Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη αναδεικνύει παρασκηνιακές καταστάσεις, ίσως μάλιστα να γίνει «χαμός» ύστερα από την αποκάλυψη μιας μπαγαποντιάς. Επιπλέον, αυτήν την περίοδο τείνεις να «ξεφύγεις» διατροφικά.