ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/02 : Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΑΣΤΑΘΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο θα αναδείξει σχετικά επείγοντα θέματα στα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να αρπάξεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Επιπλέον βέβαια, μπορεί να κυριευτείς από έναν καταναλωτισμό, που καλό είναι να ελέγξεις, για να μην σκορπάς τα λεφτά σου από εδώ κι από εκεί. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχεις να δεις καιρό, ίσως όμως να υπάρξει και μια απουσία ενός προσώπου, που θα ήθελες να είναι δίπλα σου αλλά δεν μπορεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να βιώσεις διαδοχικές καλές ή κακές στιγμές, αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει… εσένα «στόχο» κάποιων εντάσεων ή πρακτικών αυθαιρεσίας. Οφείλεις λοιπόν να είσαι σε εγρήγορση, ώστε να αποβεί υπέρ σου η κάθε «πρόκληση». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να αναστείλει ένα σχέδιό σου, προκειμένου να καλύψεις κενά που έχει, ίσως όμως να σου δώσει και την ευκαιρία να ξανατρέξεις μια υπόθεση, που στο παρελθόν έμεινε μισή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σε πρώτο πλάνο τα όσα γίνονται στο παρασκήνιο αλλά ποτέ μην… ξεχνάς πώς «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες»! Επιπλέον, η υγεία σου μπορεί να δοκιμαστεί από περαστικές μεν αλλά οξείες ενοχλήσεις, πολύ περισσότερο αν αγνοήσεις τα προειδοποιητικά σημάδια που σου στέλνει το σώμα σου ή δεν κάνεις μια σωστή κατανομή δυνάμεων. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο συνηγορεί σε εμπόδια ή/και καθυστερήσεις στις συναλλαγές σου, ίσως όμως να αξιοποιήσεις και μια λύση που έχεις «στο συρτάρι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πολύ πιο δραστήριο/α στον κοινωνικό τομέα ίσως μάλιστα να νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση φίλου/ης ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Κι αν τύχει να «ανάψουν τα αίματα» και τσακωθείς με ένα πρόσωπο που αγαπάς ή εκτιμάς, είναι κάτι που οφείλεται στην «ζέση» της στιγμής, οπότε μην δώσεις υπερβολική έκταση στο συμβάν. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, ένα έσοδο που το είχες για σίγουρο μπορεί να μπλοκάρει, ίσως όμως και να σου επιστραφούν χρήματα, την πιο κατάλληλη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις με επιτυχία προκλήσεις και έκτακτες καταστάσεις στην καριέρα ή/και την οικογένειά σου, να ξέρεις όμως ότι τα πράγματα θα μεταβάλλονται άλλοτε προς την θετική κι άλλοτε προς την αρνητική κατεύθυνση, που σημαίνει ότι… απαγορεύεται ο εφησυχασμός! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, δεν μπορείς να ποντάρεις σε «δεδομένες» συνεργασίες, ίσως μάλιστα «να σου κοπούν τα χέρια» αντίθετα όμως ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται για να σου προσφέρει την βοήθειά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πρόσεξε ωστόσο μήπως από την βιασύνη σου υποπέσεις σε κάποιο «χοντρό» λάθος ή τσακωθείς για ασήμαντη αφορμή. Μπορείς φυσικά να επικεντρωθείς στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου ή μιας τεχνικής αλλά και σε μια νομική υπόθεση από την εξέλιξη της οποίας θα κριθούν πολλά. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις δουλειές σου, αν όμως έχεις προνοήσει για την «στραβή», θα δώσεις ξανά λύσεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να χάσεις από μια άστοχη παρόρμηση ή την κακή διαχείριση των δικών σου χρημάτων από άλλον/η. Επιπλέον, η libido σου θα έχει έντονες διακυμάνσεις, το ίδιο και οι επιθυμίες σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σου φέρνει ένα πρόσωπο από τα παλιά, με σκοπό να διευκρινιστούν οριστικά κάποια μεταξύ σας ζητήματα, ίσως όμως και να ασχοληθείς ξανά με ένα πρότζεκτ, που αποτελεί την «χρυσή» εφεδρεία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει αστάθεια και εντάσεις στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια κατάσταση. Ίσως μάλιστα να βρεθείς μόνος/η σου την πιο ακατάλληλη στιγμή, από την άλλη πλευρά όμως, μια πρόσκαιρη συμμαχία θα σε βοηθήσει να «τρέξεις» ένα θέμα που σε «καίει». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο φέρνει εμπόδια στο σπίτι ή το γραφείο σου, αναγκάζοντάς σε να αναπροσαρμόσεις τα σχέδιά σου, αν δε, υπογράψεις ένα συμβόλαιο, να ξέρεις ότι οι όροι του θα αναθεωρηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο να «δείχνει» τα εργασιακά σου, πέρα από τις ποικίλες υποχρεώσεις που θα προκύψουν είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εστίες έντασης ή μια ανοργανωσιά, από την άλλη πλευρά όμως θα αποκτήσεις το κίνητρο για να ασχοληθείς με τα επείγοντα, ολοκληρώνοντας μέσα σε λίγο σχετικά χρόνο το πλάνο και τα σχέδιά σου. Επιπλέον βέβαια, καλείσαι να προσέξεις και την υγεία-διατροφή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις καθημερινές σου συναλλαγές, ίσως μάλιστα να χαλάσει κάτι, που είναι «το δεξί σου χέρι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο» με αγαπημένο σου πρόσωπο ή/και με φίλο/η σου, ότι κι αν συμβεί πάντως δεν θα έχει απαραίτητα δυσάρεστη συνέχεια, ίσα-ίσα που θα γίνει αφορμή για να επιλυθούν ζητήματα, που ήταν «κάτω από το χαλί» ή δεν είχαν τεθεί καν. Παράλληλα βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο δημιουργεί ελλείψεις εσόδων ή αγαθών και μένει να φανεί πόσο προνοητικά έδρασες για μια τέτοια «κακιά» στιγμή. Αν πάλι προβείς σε μια αγορά, φρόντισε να έχεις δικαίωμα αλλαγής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου καλείσαι να αξιοποιήσεις ιδέες και υλικά του παρελθόντος, προσαρμόζοντάς τα στο «σήμερα». Επιπλέον, αν θες μπορείς να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου αλλά… μέχρι εκεί! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί περισσότερες ανησυχίες και διεκδικήσεις στο σπίτι ή το γραφείο σου, προκαλώντας ενίοτε επεισόδια-καβγάδες που θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σε κάνουν να… τρέχεις και να μην φτάνεις! Μπορεί ωστόσο να επιταχυνθούν και οι διαδικασίες κατασκευών ή της αποκατάστασης μιας ζημιάς στον χώρο σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο μπορείς να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο αλλά όχι κατ’ ανάγκη σημαντικά και για να μην χάσεις την ώρα σου με ανούσιες καταστάσεις, βάλε ένα «φίλτρο» ή ρίξε το βάρος στην επιμόρφωσή σου. Επιπλέον μην βιάζεσαι για να μην «σκοντάψεις», ειδικά σε ζητήματα ή καταστάσεις που δεν γνωρίζεις καλά, οφείλεις όμως να έχεις τον νου σου και για απροσεξίες άλλων. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις για μια υπόθεση του παρελθόντος, ίσως όμως και ελλείψει στοιχείων, να «μπλοκάρεις» σε μια έρευνα που κάνεις.