ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/02 : Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΛΙΟΥ-ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ «ΑΝΟΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ», ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ… ΝΤΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ!

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο, συνάμα όμως σε παραπέμπει σε «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού. Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο μια φιλική συντροφιά μπορεί να σου προσφέρει το «αλατοπίπερο» που λείπει από την ζωή σου αλλά και να σε εμπνεύσει για μια προσπάθεια που θα γίνει από κοινού. Επιπλέον, οι επαφές σου με έναν συλλογικό φορέα ή ένα ίδρυμα θα προσδώσει νέο νόημα στην ζωή σου, ενώ «παίζει» και μια νέα γνωριμία με ένα πολύ ξεχωριστό άτομο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε επαφές και συμφωνίες που θα δώσουν μια νέα ώθηση στην καριέρα σου, ανεξάρτητα με το ότι οι όποιες βοήθειες θα έρθουν από εκεί που… δεν το περιμένεις! Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις… ευτυχής από το αποτέλεσμα, ενώ σε κάθε περίπτωση το όνομα σου θα ακουστεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε επαφές ή/και μετακινήσεις, καλό είναι όμως να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου, προκειμένου να φανείς επαρκής σε μια υποχρέωσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο σε βοηθά να μυηθείς σε νέες γνώσεις, υπάρχει ωστόσο και η πιο εξωστρεφής απόδοσή της ενέργειάς της, με μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις, που θα ικανοποιήσουν τουλάχιστον την περιέργειά σου. Επιπλέον σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή σχέδια, αφού μπορεί να τύχουν μιας ευρύτερης ανταπόκρισης. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει την αβεβαιότητα ως προς την πορεία των οικονομικών σου, εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου, φέρνει διλήμματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως να είναι και η δική σου αστάθεια που θα προκαλέσει… απορίες στους άλλους! Σε κάθε περίπτωση όμως ότι κι αν γίνει θα είναι παροδικό. Παράλληλα, αν ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο να σου προσφέρει «έξυπνες» λύσεις κι εναλλακτικές, όλα μπορούν να εξελιχθούν όπως τα θες, Επιπλέον «παίζει» μια ρύθμιση χρεών, ενώ στις αγορές-επενδύσεις σου η σωστή ενημέρωσή σου είναι το «κλειδί» της επιτυχίας.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο «σπάει» τα περιοριστικά μέτρα και σε βοηθά να δικτυωθείς, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά θα πρέπει όμως κι εσύ να γίνεις πιο διαλλακτικός/η κι όχι να θες να γίνεται πάντα το δικό σου, αφού μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σου. Επιπλέον η ημέρα είναι γόνιμη για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να προβείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά σου, ενώ είναι σκόπιμο να δώσεις έμφαση στην υγεία και την διατροφή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο συνηγορεί σε επαφές και συνεννοήσεις για δουλειές, ενώ είναι πιθανό να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναζητήσεις εργασία ή να στείλεις το βιογραφικό σου, ενώ μπορεί να σου γίνει και μια πρόταση που θα σε αιφνιδιάσει θετικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω προσδίδει μια αστάθεια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι από εκεί που πάνε όλα πρίμα μπορεί να σου… κοπεί η χαρά με εκατέρωθεν κριτικές, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ίσως όμως να αλλάξεις εσύ «μετερίζι» για τις ανάγκες των καιρών. Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο το πρώτο ζητούμενό του είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από εκεί και ύστερα δεν σου μένει παρά να αναζητήσεις κι άλλους τρόπους για να περάσεις καλά και ανεξάρτητα από το που θα καταλήξει το πράγμα, σε πρώτη φάση θα μείνεις ικανοποιημένος/η από τις επαφές και τις συζητήσεις που θα γίνουν, ειδικά με την… νεολαία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι είναι ευκαιρία να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, καλύπτοντας τις λειτουργικές ανάγκες του. Επιπλέον, αναμένονται εξελίξεις στα περιουσιακά σου, ενώ «παίζει» και μια μετακόμιση. Ίσως όμως απλά να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε επαφές ή/και μετακινήσεις με υποχρεωτικό χαρακτήρα και σε κάθε περίπτωση απαιτείται μεθοδικότητα υπομονή και σωστή πληροφόρηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο είναι δύσκολο να ανεχτείς περιορισμούς στις επαφές και την επικοινωνία σου και σίγουρα θα βρεις τον τρόπο για να παρακάμψεις κάποιους από τους υφιστάμενους περιορισμούς. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, με τα οποία θα ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα «προχωρημένο» μέσον. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω οφείλεις να «μαζέψεις» την καταναλωτική σου προδιάθεση, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου, ώστε να μην τις βρεις μπροστά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, ώστε να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις της ημέρας αλλά και σε συναισθηματικές αδυναμίες τόσο δικές σου, όσο και κάποιων άλλων. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου και το μόνο που σου μένει είναι το να κινηθείς ευέλικτα, ώστε να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία, που θα σου παρουσιαστεί. Επιπλέον, ευνοούνται οι πάσης φύσεως εμπορικές δραστηριότητες, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κάτι ξεχωριστό, που θα σε κάνει να νοιώσεις… περήφανος/η!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου, είτε το… ρίξεις στην φιλοσοφία, είτε ασχοληθείς με πιο πρακτικά θέματα. Επιπλέον, η ημέρα έχει για σένα έναν πλούσιο επικοινωνιακό χαρακτήρα, με αλλεπάλληλες επαφές και μετακινήσεις, καλό είναι ωστόσο να μην αποσπάσαι από το οτιδήποτε και να στοχεύσεις στην ουσία. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω οφείλεις να κάνεις και μια συντήρηση δυνάμεων, μένοντας ίσως για λίγο στο περιθώριο των εξελίξεων και φροντίζοντας περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο συνηγορεί σε ένα «άνοιγμα ψυχής», είτε σε στενό κύκλο, είτε στο… ντιβάνι του ψυχαναλυτή! Πρόκειται δηλαδή να βγουν στην φόρα κάποια προσωπικά δεδομένα σου, ίσως όμως και να προβείς εσύ στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου. Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές και αναθεωρήσεις στα εργασιακά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει θέματα φίλων ενώ μπορεί να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου για το τι γίνεται στον κόσμο, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» ή μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει.