Ο Keanu Reeves ετοιμάζεται για το Marvel Cinematic Universe

Έρχεται (;) ο Kraven the Hunter!

Ένα από τα τελευταία οχυρά που δεν είχε καταρρίψει η Marvel ήταν το να εξασφαλίσει τον Keanu Reeves για κάποια από τις μέχρι τώρα παραγωγές της. Φαίνεται πως ο 56χρονος ηθοποιός θα σκεφτεί σοβαρά μία από τις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις, καθώς – σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού – του προσφέρθηκε ο ρόλος του Kraven the Hunter, σε ένα solo film.

Ο εν λόγω χαρακτήρας θα είναι μέρος ενός διευρυμένου SUMC (Sony Pictures Universe of Marvel Characters) που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μπόλικα πρόσωπα από το σύμπαν του Spider-Man.

Υπενθυμίζουμε πως μετά την τρίτη φάση του MCU, η μοναδική standalone ταινία ήταν το Venom (2018), που πήγε απροσδόκητα καλά στο παγκόσμιο box office, με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 900 εκατ. δολάρια. Στο άμεσο μέλλον καταφθάνουν δύο αντίστοιχες παραγωγές που είναι τα Morbius και Venom: Let There Be Carnage. Στο πρώτο θα δούμε τον Jared Leto και στο δεύτερο – φυσικά – τον Tom Hardy.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η ταινία στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Reeves (εφόσον αποδεχτεί την πρόταση) θα τιτλοφορείται Kraven. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι ένας ικανότατος κυνηγός που ενώ αρχικά είχε θέσει ως στόχο να σκοτώσει τον Spider-Man, στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν ιδιαίτερο αντι-ήρωα με αυστηρό κώδικα τιμής.

Οι άνθρωποι της Marvel έχουν στο μυαλό τους κάτι αντίστοιχο με το Logan του James Mangold στο οποίο ασφαλώς πρωταγωνιστούσε ο Hugh Jackman.