ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/02 :Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ…ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έλευση ενός προσώπου στην ζωή σου. Επιπλέον, σου προσφέρει ευπρόσδεκτα στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα φιλικό σου άτομο, μην έχεις όμως στο μυαλό σου μόνον τα ενδεχόμενα υλικά οφέλη, αφού «μετράει» κι ένας καλός λόγος! Ίσως πάλι να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια κοινωνική εκδήλωση. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου «μια κι έξω», κάτι βέβαια που μπορεί να γίνει ακόμη πιο… επιτακτικό στην περίπτωση που κερδίσεις χρήματα με την βοήθεια της τύχης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας και σε αυτό βέβαια θα παίξει ρόλο και μια «υψηλή» γνωριμία σου. Επιπλέον κάτι που δεν υπολόγιζες θα λειτουργήσει υπέρ σου. Παράλληλα, με τον Άρη στο ζώδιό σου έχεις την διάθεση να τελειώνεις «μια κι έξω» με ότι σε απασχολεί και πράγματι μπορείς να τα καταφέρεις απέναντι σε κάθε αντιξοότητα ή σε κατά τεκμήριο ισχυρότερους αντιπάλους, ότι έχεις να κάνεις όμως, κάνε το γρήγορα αφού ο ενθουσιασμός και η δυναμική σου θα κοπάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου αλλά και να κάνεις αγορές ρούχων ή/και αξεσουάρ, που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο… πολύ απ’ ότι είσαι! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ταύρο μπορεί να βγουν στην φόρα παρασκηνιακές ενέργειες, είτε δικές σου, είτε άλλων, ενώ οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις στην δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο να ευνοεί τα οικονομικά σου, πέρα από τα «τυχερά» που θα έχεις σε αγορές και επενδύσεις, είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς ένα «παράθυρο» ρυθμίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα αλλά και να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να ασχοληθείς με τα κοινά κι ίσως με αυτήν την «διέξοδο» να κερδίσεις τελικά έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη μέσα από την συμπόρευσή σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να δοκιμαστεί η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί τυχερές και χαρμόσυνες εξελίξεις στην ζωή σου, ενώ μια πρόταση συνεργασίας σου ανοίγει τον δρόμο για ακόμη καλύτερες μέρες, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς και έμμεσα από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον, θα βρεις τον τρόπο να παρακάμψεις περιορισμούς που σε «ρίχνουν» ψυχολογικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει σε αγωνιστική εγρήγορση, προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, συχνά μάλιστα σε πείσμα όλων εκείνων που αντιτίθενται στα σχέδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια ή να τύχεις κάποιων ιδιαίτερων διευκολύνσεων και μένει μόνον το να «δεις» τις ευκολίες που σου προσφέρονται και να τις εκμεταλλευτείς.. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για σπα, μασάζ και οτιδήποτε άλλο βελτιώνει την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και για την απόκτηση ενός pet. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να υπερασπίσεις ένθερμα το δίκιο, είτε το δικό σου, είτε των άλλων, κάτι βέβαια που μπορεί να σε οδηγήσει και σε μια νομική διαμάχη ή σε διαξιφισμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο να καταπολεμά και με το… παραπάνω την όποια αίσθηση μοναξιάς σου, είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ η καλή σου τύχη μπορεί να φέρει επιτυχίες σε ότι επιδιώξεις, είτε σε προσωπικά θέματα, είτε σε οικονομικά, δεν έχεις λοιπόν παρά να την.. δοκιμάσεις! Παράλληλα, με τον Άρη στον Ταύρο να επηρεάζει και τα οικονομικά σου, θα πρέπει να χειριστείς με μέτρο τις επιθυμίες σου, αφού δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Κι αν τύχει να κερδίσεις ή να χάσεις κάτι «μεγάλο», να ξέρεις πως πολύ σύντομα το «φύλλο» θα γυρίσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί χαρές και θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να σε στηρίξει ένα οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα, ενώ ευνοείται η αγορά ή/και η μίσθωση ακινήτων. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το «πρόσημό» τους ωστόσο θα είναι θετικό μόνον στην περίπτωση που βρεις κάποιον/α νέα συνοδοιπόρο. Αλλιώς, σε σχέση με τους υπάρχοντες, το πιθανότερο είναι να γίνεις… έξω φρενών!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων και αξεσουάρ, ίσως όμως και να αποκτήσεις ένα μέσον που… αξίζει τα λεφτά του! Επιπλέον, φέρνει περισσότερο γέλιο στην καθημερινότητά σου, ενώ οι περιορισμοί δείχνουν πολύ… μικροί για να σου στερήσουν την χαρά! Ίσως πάλι να ευνοηθείς από έναν συγγενή σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να φορτσάρεις προκειμένου να διεκπεραιωθούν άμεσα κάποιες υποθέσεις σου, είτε στην δουλειά σου, είτε σε σχέση με καθημερινά ζητήματα, ίσως μάλιστα να πετύχεις «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κόντρα στην πεποίθησή σου ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται», η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί με τον… δικό της τυχερό τρόπο τα οικονομικά σου, οπότε δεν έχεις παρά να ποντάρεις περισσότερο στον παράγοντα τύχη, παρά στις ικανότητές σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ, ίσως μάλιστα να σου το δωρίσουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να δράσεις άμεσα, για να υλοποιήσεις ένα δημιουργικό πρότζεκτ. Ίσως βέβαια να φέρει εντάσεις και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αναγορεύει σε πρόσωπο της ημέρας, ενώ κάποια πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενες και σε… συμφέρει να ποντάρεις στην καλή σου τύχη, ανεξάρτητα από τις ικανότητες που έχεις ή… δεν έχεις! Επιπλέον, έχεις κάθε δικαίωμα να ενδώσεις σε μικρούς καθημερινούς «πειρασμούς», αφήνοντας για λίγο στην άκρη οτιδήποτε σε περιορίζει. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να επιταχύνεις διαδικασίες που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένειά σου, ίσως και την καριέρα σου, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι «κόντρες», με «δικά σου» άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί ανακουφιστικά απέναντι σε ότι σε βασανίζει και βγάζει στην φόρα μυστικά και ντοκουμέντα, προστατεύοντάς σε από ενδεχόμενες κακοτοπιές στις οποίες επρόκειτο να πέσεις, Ίσως βέβαια να μαθευτεί και μια δική σου «επιπολαιότητα» αλλά σε κάθε περίπτωση θα πέσεις «στα μαλακά»! Επιπλέον βέβαια κάθε σκέψη για δίαιτα είναι… άτοπη! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να μάθεις κάτι άμεσα, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου αλλά και τις συναλλαγές σου με συγγενείς ή γείτονες, όλο και κάτι «σπαστικό» θα… προκύψει!