Μάκης Μπερδές | Το παιδί που “μάγεψε” το πρώτο ‘Ελλάδα Έχεις Ταλέντο’ μεγάλωσε και έβγαλε τραγούδι. Αποκλειστικά σήμερα Παρασκευή 16/4 σε μια συνέντευξη στον “Ionian Galaxy”

Με ένα ρυθμικό τραγούδι, που συνδυάζει τον έρωτα με το ελληνικό καλοκαίρι, υπό τον τίτλο «Της Ελλάδας Το Χρώμα», ο Μάκης Μπερδές κάνει το ντεμπούτο του στη δικογραφία με την Panik Platinum.

Ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός ασχολείται με την μουσική από μικρή ηλικία. Μάλιστα, πριν από περίπου δέκα χρόνια διαγωνίστηκε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, ενώ έγραψε την μουσική στο «Έχει Σήμα Η Καρδιά Μου», ένα από τα τραγούδια του πρόσφατου album της Καίτης Γαρμπή.

Στο «Της Ελλάδας Το Χρώμα», ο Μάκης υπογράφει την μουσική και τους στίχους και με την ερμηνεία του περιγράφει όλα εκείνα που θα ήθελε να πει κάθε ερωτευμένος!

Ο Μάκης Μπερδές εξιστορεί «Το Παραμύθι Μου» μέσα από το νέο του single, που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Platinum.

Το τρίτο κατά σειρά single του νεαρού τραγουδιστή και δημιουργού είναι μία ρούμπα με balkan επιρροές, σε μουσική και στίχους του ίδιου. Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.