ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/02 . Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σήμερα, ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη, τα νεύρα τεντωμένα κι ο εγωισμός θα είναι μεγάλος. Έτοιμοι θα είμαστε να αρπαχτούμε ή να παρεξηγηθούμε, να ξεσπάσουμε ή να τσακωθούμε με την παραμικρή αφορμή ή κουβέντα, κυρίως αν αφορούν σε ζητήματα ή καταστάσεις του παρελθόντος. Προσοχή χρειάζεται και στις δουλειές, στον χειρισμό μηχανημάτων κι εργαλείων ή τις μετακινήσεις μας γιατί εξ αιτίας της βιασύνης ενδέχεται να υπάρξουν ατυχήματα.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι σας πιάνει κρίση! Έτοιμοι είστε να εκραγείτε και να πάρει και να σηκώσει όποιον σας πει κουβέντα σήμερα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε ψύχραιμοι για να μη γίνετε μύλος στη δουλειά ή το σπίτι σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, νευράκια τσαταλάκια, με φίλους, πρώην και νυν αλλά και εξ αιτίας απρόσμενων εξόδων, γίνεστε πυρ και μανία. Ίσως όμως κάπου ευθύνεστε κι εσείς με μια συμπεριφορά σας!

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, προσοχή στα λόγια αλλά και τις κινήσεις σας! Δε θέλει και πολύ να κόψετε την «καλημέρα» με άτομα του περιβάλλοντός σας ή να χτυπήσετε!